Nakladatelství EDITIONS BPI / Nejlevnější knihy

Nakladatelství EDITIONS BPI

Zobrazeno 1 – 20 z 39 výsledků

Další

Stránka 1. z 2

Předchozí

Řadit podle a zobrazit také nedostupné

  1. La Cuisine de Référence - Nvelle Edition Formation accès numérique inclus Brochée
    Populární

    La Cuisine de Référence - Nvelle Edition Formation accès numérique inclus Brochée

    Maincent Morel | EDITIONS BPI, 2021


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    1487

  2. Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference
    Populární

    Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

    Jean Michel Truchelut | Editions Bpi, 2022


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 10-14 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    2219

  3. LE SAVOIR FAIRE DE LA PATISSERIE FRANCAISE
    Populární

    LE SAVOIR FAIRE DE LA PATISSERIE FRANCAISE

    HUET | EDITIONS BPI, 2021


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Pevná

    1487

  4. Le Dictionnaire des Chefs FERRANDI Paris

    Le Dictionnaire des Chefs FERRANDI Paris

    FERRANDI Paris, Glâtre | EDITIONS BPI, 2019


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Pevná

    910

  5. La Pâtisserie de Référence

    La Pâtisserie de Référence

    ZEIHER, TRUCHELUT | EDITIONS BPI, 2020


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Pevná

    1487

  6. LA BOUCHERIE NOUVELLE : 4 TOMES

    LA BOUCHERIE NOUVELLE : 4 TOMES

    MAE ERTI EDITIONS | EDITIONS BPI, 1991


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Pevná

    1487

  7. CAP CUISINE 1ERE ET 2EME ANNEES

    CAP CUISINE 1ERE ET 2EME ANNEES

    VOISIN | EDITIONS BPI, 2022


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    791

  8. Nutrition Alementation - BAC PRO ASSP

    Nutrition Alementation - BAC PRO ASSP

    ROUGIER, HERON, BRANDY | EDITIONS BPI, 2012


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    608

  9. La Cuisine Simplifiée

    La Cuisine Simplifiée

    CHARLES | EDITIONS BPI, 2012


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    774

  10. Cuisine Bac Pro - 1ère-Terminale - Elève

    Cuisine Bac Pro - 1ère-Terminale - Elève

    GOREGUES-NADIRAS.... | EDITIONS BPI, 2017


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    620

  11. DICTIONNAIRE DU RESTAURATEUR

    DICTIONNAIRE DU RESTAURATEUR

    GALLIOT | EDITIONS BPI, 2020


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    910

  12. ENCYCLOPEDIE DE LA CHARCUTERIE - COFFRET LUXE - 2 TOMES

    ENCYCLOPEDIE DE LA CHARCUTERIE - COFFRET LUXE - 2 TOMES

    MAE | EDITIONS BPI, 2003


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Pevná

    2933

  13. LA RESTAURATION ET L'HOTELLERIE DE REFERENCE
    Novinka

    LA RESTAURATION ET L'HOTELLERIE DE REFERENCE

    Antoine Woerle | EDITIONS BPI, 2024


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    1776

  14. Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

    Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

    Thierry Boulicot | Editions Bpi, 2022


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 10-14 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    910

  15. L'anglais en 10 leçons restaurant - dossier d'activité

    L'anglais en 10 leçons restaurant - dossier d'activité

    BRIKKÉ | EDITIONS BPI, 2004


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    401

  16. Sciences appliquées BAC PRO - Sde-1ère-Term.

    Sciences appliquées BAC PRO - Sde-1ère-Term.

    COSTANZO-CORPET..... | EDITIONS BPI, 2015


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    679

  17. Cuisine BAC PRO Seconde

    Cuisine BAC PRO Seconde

    GOREGUES-DANO-NADIRA | EDITIONS BPI, 2016


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    620

  18. Gestion appliquée Bac Pro - 2nde-1re-Term - Elève

    Gestion appliquée Bac Pro - 2nde-1re-Term - Elève

    - F.NOT.... | EDITIONS BPI, 2017


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    679

  19. Bien appliquer le droit du travail en Hôtellerie Restauration

    Bien appliquer le droit du travail en Hôtellerie Restauration

    ASCHER | EDITIONS BPI, 2022


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    765

  20. Le Savoir-faire du Pain et Snacking

    Le Savoir-faire du Pain et Snacking

    HUET, RICHEZ | EDITIONS BPI, 2023


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Francouzština

    Vazba: Brožovaná

    1487

Další

Stránka 1. z 2

Předchozí

Záznamů na stránku

Filtrovat výsledky

Jazyk
  • Francouzština37
  • Angličtina2
Vazba
  • Brožovaná30
  • Pevná9
Štítky
  • Novinka1
  • Populární3
Dostupnost
  • Do 2 týdnů2
  • Do měsíce1
  • Dostupnost neznámá36
Rok vydání
  • 20241
  • 20233
  • 20228
  • 20213
  • 20202
  • 20192
  • 20183
  • 20172
  • 20163
  • 20151
  • 20122
  • 20091
  • 20071
  • 20045
  • 20031
  • 19911
Rozsah ceny

-



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: